Aici sunt modalități ușoare de a scădea în mod natural nivelul zahărului din sânge

0
5567

Ridicat de glucoza din sange are loc atunci cand corpul tau nu poate îndeplini cu succes de zahăr din sânge în celule. Atunci când este lăsat nesupravegheat, acest lucru poate duce la diabet. Un studiu din 2012 a raportat că 12– 14% dintre NOI adulți cu diabet zaharat de tip 2, în timp ce 37– 38% au fost clasificate ca pre-diabetic (1Trusted Sursa). Acest lucru indică faptul că 50% dintre adulti au diabet zaharat sau pre-diabet.

Normal antrenament poate ajuta reduce greutatea și de a stimula, de asemenea, sensibilitatea la insulina. A crescut de insulina la nivel de sensibilitate sugerează celulele tale sunt mai capabili de a utiliza disponibile de zahăr în sânge. Antrenament, de asemenea, sida masa musculara utiliza glucoza din sange pentru putere și, de asemenea, contracția. Dacă aveți probleme cu controlul de zahăr din sânge, aveți nevoie pentru a inspecta în mod obișnuit nivelurile. Acest lucru vă va ajuta să aflați cum vă răspunde la diverse activități și, de asemenea, menține nivelul de zahăr din sânge niveluri de obținere fie prea scump sau la fel de bine redus (2Trusted Sursa).

Modalități Simple de a avea grijă de diabetul dumneavoastră

Modalități Simple de a avea grijă de diabetul dumneavoastrăBună tipuri de antrenament constau în greutate de formare, plimba vioi, alergare, ciclism, dans, drumeții, înot, precum și o mulțime mai mult. Corpul tau se rupe carbohidrati jos în zaharuri (în special zahăr), și apoi insulină mută zaharuri direct în celule. Când ai mânca o mulțime de carbohidrati sau au probleme cu funcția insulinei, acest proces eșuează și nivelul de zahăr din sânge de a urca.

Cu toate acestea, există numeroase puncte pe care le puteți face în jurul valorii de acest lucru. American Probleme cu Diabet zaharat Association (ADA) sugerează controla consumul de carbohidrati de numărare carbohidrati sau utilizand un aliment sistem de schimb (3 ). Unele cercetări se pare că aceste abordări pot ajuta, de asemenea, pregăti feluri de mâncare în mod corespunzător, care pot îmbunătăți și mai mult controlul glicemiei (4Trusted Sursa, 5Trusted de Resurse).

Mai multe studii arată de asemenea că un low-carb, plan de dieta ajută la reducerea glicemiei, precum și a opri glucoză din sânge piroane (6Trusted Sursa, 7Trusted de Resurse, 8Trusted de Resurse, 9Trusted de Resurse). Ce e mai mult, un low-carb dieta poate ajuta să gestionați nivelul de zahăr din sânge niveluri în viitor (10Trusted Sursa).

Puteți citi mai multe în acest articol scurt pe sănătoasă și echilibrată low-carb manca cu diabet zaharat. Fibre reduce digestia de carbohidrati precum și absorbția de zahăr. Pentru acești factori, se promovează un plus de creștere constantă în nivelul de zahăr din sânge de grade. Mai mult decât atât, un fel de fibre consumi pot contribui! Există două tipuri de fibre: insolubil precum și solubile. În timp ce ambele sunt importante, fibre solubile deosebit a fost demonstrat pentru a reduce glucoza din sange grade (11Trusted Sursa, 12Trusted Sursa, 13Trusted Resurse

Extrem de apreciate de date de la institutul Național de Sănătate Și Wellness. În plus, un grad ridicat de fibre dieta poate ajuta să se ocupe de tip 1 de diabet prin creșterea nivelului de zahăr din sânge de control și reducerea de zahăr din sânge minime (13Trusted Sursa, 14Trusted Sursa). Alimentele care sunt bogate in fibre includ legume, fructe, fasole si cereale integrale!

Sfătuit de zi cu zi aportul de fibre are de-a face cu 25 de grame pentru femei și 38 de grame pentru bărbați. Asta e de aproximativ 14 grame pentru fiecare 1.000 de calorii (15 ). Suficient de apă potabilă ar putea ajuta să mențină nivelurile de glucoză din sânge în sănătoasă limitări. În plus față de protejarea împotriva deshidratării, ajută rinichii clar excesul de nivelul de zahăr din sânge prin urină.

Măsuri pentru a gestiona diabetul zaharat pe viață

Măsuri pentru a gestiona diabetul zaharat pe viațăUn studiu observațional a arătat că cei care consumă alcool mai mult de apă avut un pericol redus de dezvoltare a ridicat de glucoza din sange de grade (16Trusted de Resurse). Consumul de apă în mod constant re-hidrateaza sânge, reduce nivelul de zahăr din sânge niveluri, precum și reduce diabet amenințare (16Trusted Sursa, 17Trusted de Resurse, 18Trusted de Resurse, 19Trusted Sursa).

Amintiți-vă că apa și alte non-caloric băuturi sunt cele mai bune. Băuturi îndulcită cu zahăr crește de zahăr din sânge, unitate de greutate și creșterea diabet, probleme de amenințare. Partea de control sida gestiona consumul de calorii, precum și pot aduce în greutate-pierdere (22, 23Trusted Sursa, 24Trusted de Resurse).

Ca urmare, controlul greutatii promovează sănătos nivelul de zahăr din sânge de grade, precum a fost demonstrat pentru a reduce amenințarea de a crea diabet de tip 2 (22, 23Trusted Sursa, 25Trusted Sursa, 26Trusted Sursa, 27Trusted de Resurse, 28Trusted de Resurse). Monitorizarea oferă dimensiuni în plus, ajută la reducerea aportului de calorii și, de asemenea, ulterior nivelul de zahăr din sânge piroane (23Trusted de Resurse, 24Trusted Sursa).

Mai jos sunt cateva idei utile pentru reglementarea secțiuni:. Acțiune și evalua, de asemenea, secțiuni. Utilizați plăci de dimensiuni mai mici. Pentru a evita toate-vă-pot-mânca restaurante. Revizuire etichetele produselor alimentare, precum și examinarea oferind dimensiuni. Țină un jurnal alimentar. Consuma treptat. Indicele glicemic a fost dezvoltat pentru a examina cadavrul lui nivelul de zahăr din sânge ca răspuns la alimentele care contin carbohidrati (29Trusted de Resurse)!

Atât cantitatea, cât și tipul de carbohidrati dau seama exact cum o mâncare impactul nivelurile de glucoză din sânge (30Trusted de Resurse, 31Trusted de Resurse). Consumatoare de low-glicemic-alimentele cu indice a fost de fapt verificat pentru a reduce pe termen lung nivelul de glucoza din sange de tip 1 și de tip 2 diabet (32Trusted Sursa, 33Trusted Sursa)!

Învață să trăiești cu diabetul

Învață să trăiești cu diabetulDeși indicele glicemic al alimentelor este foarte important, cantitatea de carbohidrati consumate, de asemenea, chestiuni (34Trusted de Resurse, 35Trusted Sursa). Alimentele cu un indice glicemic redus includ fructe de mare, carne, ouă, ovăz, orz, fasole, linte, legume, cartofi minunat, porumb, cartofi, majoritatea de fructe, precum și legume non-amidon.

Anxietatea poate afecta nivelul de zahăr din sânge niveluri (36Trusted de Resurse, 37Trusted de Resurse). Hormoni, cum ar fi glucagon precum și cortizol sunt secretate tot de stres. Acești agenți hormonali crea nivelul de zahăr din sânge niveluri pentru a merge în sus (38Trusted de Resurse, 39Trusted de Resurse)!

Un studiu de cercetare a arătat că exercitii fizice, relaxare și, de asemenea, reflecție dramatic redus de anxietate precum și a scăzut de glucoză din sânge grade pentru stagiari (40Trusted de Resurse). Antrenament și, de asemenea, de agrement, cum ar fi tehnici de yoga și mindfulness-based reducerea anxietății poate de asemenea corecta secreția de insulină probleme cronice de diabet.

“Ceea ce obține evaluată obține luate de îngrijire.” De măsurare, precum și păstrarea un ochi pe de glucoza din sange de grade poate ajuta, de asemenea, de a le controla. De exemplu, menținerea track vă ajută să stabiliți dacă aveți nevoie pentru a face modificări în feluri de mâncare sau medicamente (31Trusted de Resurse). Cu siguranță va also vei afla exact cum corpul tau raspunde la anumite alimente (45, 46Trusted Sursa).

Încercați măsurarea nivelurilor de zi cu zi, și, de asemenea, ține un ochi pe numere într-un jurnal. Obține suficient de somn se simte foarte bine și este necesar permanent de wellness (47Trusted Sursa). De dormit săraci rutina și lipsa de odihnă în plus, impactul asupra nivelului de zahăr din sânge și sensibilitatea la insulină. Acestea pot crește pofta de mâncare și publicitate greutate (48Trusted Sursa, 49Trusted de Resurse)!

Restul foame scade la lansarea de creștere agenți hormonali și, de asemenea, crește de cortizol grade. Ambele joacă un rol esențial în controlul glicemiei (47Trusted de Resurse, 50Trusted Sursa, 51Trusted de Resurse).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here