Câteva idei de remediere acasă puteți încerca data viitoare când experimentați durere în mușchii sau articulațiile

0
4126

Disconfortul simțit în mușchi și articulații poate fi neplăcut, supărător, și, de asemenea, dezactivarea. Din instinct, ne-o dorim pentru a elimina rapid durerea în clipa în care am simt, care cauta un tratament rapid care va fi cel mai probabil să lucreze repede. Unele tipuri de durere necesita chiar mai extreme tratamente, cu toate acestea, există un remediu natural care le puteți utiliza pentru a vă ajuta cu masa musculara si, de asemenea, dureri articulare.

Ținând într-o cadă de confortabil apă cu un număr de linguri de sare Epsom a fost de fapt un testate abordare pentru a face față doare muschii de-a lungul anilor. Epsom sare este compusă din sulfat de magneziu, care este o persoană fizică musculare depresiv. Ea, de asemenea, ajută la reducerea umflarea prin tragere la excesul de fluide din mușchi și, de asemenea, comun celule. Încercare de saturarea pentru 15 minute de fiecare dată, de 3 ori pe săptămână.

Remedii pentru durerile musculare și articulare

Remedii pentru durerile musculare și articulareMulți au descoperit că nici consumul de alcool oțet de cidru de mere sau de scrubing direct pe locul de dureri musculare sau articulare poate ajuta pentru a calma disconfort. Cei care consuma frecvent se amestecă cu apă, precum și miere pentru a ajuta cu gust acru în timp ce alții doar să ia o lingura complete.

Consumul de alcool ceai de ghimbir este un alt mijloc de a diminua masa musculara durere. Anti-inflamatorii case din ghimbir face un tratament excelent pentru ambele țesut muscular și, de asemenea, dureri articulare. Ca o chestiune de fapt, studiu de cercetare a demonstrat de fapt motivarea rezultatele pentru cei cu Osteoartrita care consumă alcool ceai de ghimbir.

Utilizarea de comprese reci și calde ajută la reducerea dureri articulare. Cald ajută pentru a stimula fluxul de sange, care detensioneaza dureri musculare precum și articulațiilor și, de asemenea, reduce durerea. Terapia rece poate reduce umflarea și, de asemenea, poate în plus amorti zona din jurul dureri musculare sau articulare. Majoritatea persoanelor cu siguranță va alternativă între frig și căldură pentru rezultate mai bune!

Conține un ingredient activ numit curcumina, care este recunoscut pentru proprietatile sale anti-inflamatorii și antioxidante proprietăți rezidențiale, curcuma este un superb soluție de articulare și musculare durere. Studiile au arătat că utilizarea curcuma extract este la fel de fiabil ca folosind advil pentru ameliorarea disconfortului pentru cei cu Osteoporoza, artrita.

Usturoiul este abundentă din ambele sulf precum seleniu, ambele din care pot ajuta pentru a calma articulare și musculare durere. Sulful din usturoi ajută la ameliorarea inflamației, în timp ce seleniul are un antireumatice impact. Acest lucru poate fi util pentru cei cu inflamație în comun, care tind să aibă grade scăzute de seleniu în sânge!

Desigur, dacă vă confruntați cu disconfort în mod regulat, s-ar putea nevoie de tratament avansat. Dureri articulare cronice ar putea fi un simptom al Osteoartritei precum și ar trebui să fi participat la mai devreme decât mai târziu. Arrowhead Centre de Sănătate are planuri de terapie disponibile pentru a ajuta pe cei cu Osteoartrita ca au funcția de a gestiona lor de disconfort și semne.

Remedii naturale pentru poliartrita reumatoidă ameliorarea durerii

Remedii naturale pentru poliartrita reumatoidă ameliorarea dureriiVeți avea nevoie pentru a ține pasul cu dvs. tipic de tratament, cu toate acestea, unele soluții naturale poate ajuta la eliminarea durerii, precum și rigiditatea din artrita reumatoida (RA). Multe dintre ele sunt simple, cum ar fi utilizarea de cald și pungă cu gheață. Altele, cum ar fi acupunctura, necesită o calificare pro. Dacă ai de gând să încercați naturale și, de asemenea, remediu natural, adresați-vă medicului dumneavoastră ce ar fi cu siguranță cel mai practic pentru tine, precum și dacă există orice fel de limite asupra a ceea ce e OK pentru tine de a încerca. Dacă se oferă să te duc, te-ar putea dori să ia în considerare câteva dintre aceste tipic terapii.

O mulțime de profesioniști din domeniul medical sugerează rece si tratamente termice pentru a calma reumatoidă semne de inflamație în comun. Fiecare oferă beneficii diferite: Rece: O estetica comun umflarea precum și inflamație. Se aplică o pungă cu gheață pentru a influențat în comun în timpul unei RA flare-up, de exemplu. Doar nu exagerati. Folosi compresa rece pentru 15 minute de fiecare dată. Ia cel puțin 30 de minute de pauză între tratamente.

Cald: relaxeaza muschii, precum stimulează circulația sângelui. Puteți folosi o cârpă umedă fierbinte pad sau un confortabil, prosop umed. Multe persoane ca folosind cuptorul cu microunde pachete de cald. Nu te duce, de asemenea, cald. Pielea ta nu ar trebui să ardă. În plus, puteți utiliza caldura terapie în duș. Lasa confortabil apă a lovit zona incomoda pe corpul tau. Care pot ajuta la ameliorarea ei. Un jacuzzi este mai bun mod de a lovi cu piciorul spate strans masa musculara. Doar nu folosesc căzi cu hidromasaj sau spa-uri de zi, dacă aveți hipertensiune arterială, boli cardiovasculare, sau sunt gravide.

Magnet terapii vin într-o gamă de forme, cum ar fi brățări, pandantive, insertii, tampoane, sau discuri. Puteți localiza i la o mulțime de produse alimentare naturale de magazine. O mulțime de cercetare pe magneți implică persoanele cu osteoporoza, artrita, uzura și lacrimă fel de inflamație în comun legate de îmbătrânire, nu NEG!

La persoanele cu genunchi precum și șold osteoartrita, unele dintre primele studii au arătat ei și-au îmbunătățit dureri articulare mult mai bine decât o pastilă de zahăr. Medicii nu recunosc exact cum magneți pot ușura disconfort, și nu există nici o dovadă clară că ei de fapt ajuta persoanele cu poliartrită inflamație în comun!

Durere de genunchi, remedii pentru acasă

Durere de genunchi, remedii pentru acasăAcest tip convențional de medicina Chineză este printre cele mai vechi de toate-naturale de disconfort tratamente în jurul valorii de. Se utilizeaza super-ace fine pentru a stimula puterea de-a lungul căilor în corpul dumneavoastră numite meridiane. Obiectivul este de a rezolva discrepanțele de putere, sau qi (evident “chee”). Nu există o mare de studiu specifice RA, deși cercetările relevă că reduce nivelul de substanțe chimice în corpul dumneavoastră conectat la inflamație. De asemenea, ajută cu dureri persistente, în special dureri în spate. S-ar putea, de asemenea, ajuta cu osteoartrita.

Deoarece include acele care necesită să fie îngrijit și, de asemenea, pus efectiv, întrebați medicul reumatolog pentru a sugera un practician care lucrează cu persoane fizice care au RA. Aceasta terapie naturala nu apare la impact disconfort grade sau substanțe chimice care creează inflamații. Totuși, ea poate stimula starea ta de spirit. Un mic studiu de cercetare situat miros de lămâie poate spori starea ta de spirit, cu toate acestea are de-a face cu ea!

Esențial uleiuri poate fi un bun accesoriu pentru o terapie de masaj. Fii atent, dacă le folosesc pentru pielea ta sau de a permite o facă altcineva. Unele sunt cunoscute iritanti. Încercați un test la fața locului pentru a vedea cum răspunde. Nu-l utilizeze pe rupte sau lezate pielea. Această tehnică vă ajută să învețe să regleze automat de feedback, cum ar fi prețul inima si a tensiunii arteriale. O faci cu senzori pe corpul dumneavoastră, care trimite detaliile pentru a o afișa. Un terapeut educă ai cum să-ți controlezi reacție la tensiunile.

Ia respirații lente de pe burta. Vă puteți relaxa și, de asemenea, opriți tensiunea de receptori care strânge masa musculară și de a face un disconfort și mai rău. În Plus, atunci când te concentrezi asupra respirației tale, tu ia-ți mintea departe de gândurile legate de durere!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here