Ce este psoriazisul?

0
275

Greaca este o metodă veche de vindecare a Orientului Mijlociu, pe care oamenii o folosesc uneori pentru a ajuta la atenuarea stării psoriazisului. Aceasta include utilizarea unui aliment special, a compușilor pe bază de plante și a altor practici medicale auxiliare suplimentare.

Este o boală comună a pielii mediată imun, care este prezentată de plăci și depuneri inflamatorii pe piele. Datorită formării rapide a celulelor pielii tind să se flexeze uscat și se acumulează pe scara pielii.

Cauzele și simptomele psoriazisului

Are un impact semnificativ asupra calității vieții cu afectarea raportată a funcțiilor fizice și mentale. Ereditatea este un factor important atunci când vine vorba de psoriazis. Dar consumul de alimente dimpotrivă, cum ar fi leziuni ale pielii, tăieturi, iritante ale pielii, fumat / băut excesiv și stres mental pot fi unele dintre motivele acestui lucru.

Iată câteva simptome comune ale psoriazisului:

  • Tulpina de argint pe piele
  • Mâncărime și arsură a pielii
  • Pielea este plină de puroi.
  • Piele uscată și roșeață a pielii
  • Blistere
  • Plasturi de sângerare a pielii
  • Viteză limitată în comun
  • Inflamație și durere la nivelul pielii
  • Greacă scena

Există multe medicamente topice, fototerapie și medicamente sistemice disponibile pentru psoriazis. Cu toate acestea, potrivit studiului, aproape 50% dintre pacienți au fost nemulțumiți de tratamentul lor. În absența unui tratament satisfăcător în medicina modernă, mecanismul tradițional al medicinei grecești este foarte benefic în tratarea psoriazisului. Conform abordării grecești, psoriazisul este cauzat de un creier arzător care are o natură deranjantă. Ca urmare, distruge pielea și produce mâncărime intense, rugozitate și scalare. Scopul formulei unice grecești este de a elimina afecțiunile pielii.

Cum poate vindeca psoriazisul grecesc?

Sub steagul sistemului sistemului grec, medicii au fost stresați să aplice mai ușor zona afectată (Margham) sau ulei (rogham) ca parte afectată. În plus, el sfătuiește, de asemenea, să evite elementele dulci sau acre din dietă. În aceste aplicații topice sunt utilizate formulări pe bază de plante și ingrediente naturale. Când se aplică leziunilor cutanate la momentul prescris, ușurează pielea și ameliorează psoriazisul.

Considerații de risc și siguranță

Există mai multe studii efectuate pentru a demonstra eficacitatea medicamentelor grecești pentru tratarea psoriazisului, majoritatea fiind pozitive. Medicamentele grecești nu au prezentat multe efecte secundare și pot fi luate pe termen lung pentru a obține rezultate pozitive.

Terapia greacă sa dovedit a avea un efect pozitiv asupra scorurilor PASI de pacienți, care evaluează severitatea psoriazisului. După diagnosticarea corectă, tratamentul adecvat în cadrul terapiei grecești în stadiul inițial duce la rezultate remarcabile. Puteți discuta orice problemă specială. Vă respectăm confidențialitatea.

Credeți că ați încercat să furnizați fiecare rețetă, over-the-counter și remediu alternativ pentru psoriazis, dar placa dvs. nu va dispărea? Vă întrebați dacă există alte opțiuni?

Alăturați-vă ca oaspeții noștri experți discuta cel mai dificil de tratat psoriazis și ce să facă atunci când psoriazis încăpățânat doar nu va dura. Veți învăța despre noi combinații și abordări existente tehnici de tratament, să învețe cum să se ocupe cu stima de sine scazuta si depresie, care de multe ori apare cu psoriazis sever, și auzi de ce și când o idee bună de a lua un tratament pauze poate fi bun, cel puțin pentru un timp.

Reveniți la tratamentul psoriazisului și ghidul de management

Când psoriazisul este sever și răspândit sau pe zone precum mâinile , picioarele sau scalpul, tratamentul poate fi extrem de provocator și chiar nereușit. Unde te schimbi dacă ai încercat totul? Din ce în ce mai mulți oameni apelează la combinații de medicamente. Bună ziua și vă mulțumesc că v-ați alăturat pentru modul de tratare a psoriazisului toggest.

Psoriazisul este o boală care afectează pielea, inclusiv unghiile, uneori părul și articulațiile, iar principala problemă cu pielea este că crește foarte rapid. În unele locuri crește de două până la trei ori și uneori crește de zece ori mai repede decât în zonele pielii care nu au psoriazis și de aceea puteți vedea aceste zone grosiere în roșu. Pielea nu se maturizează corect prin straturile pielii pentru a ajunge la suprafața pielii și de aceea este roșie. Este scară.

Și de secole s-a crezut în primul rând că este o problemă a pielii, iar de secole terapiile reutilizate au avut ca scop încercarea de a face pielea să crească atât de repede, cum ar fi lumina soarelui, lumina ultravioletă , lucruri despre care știm că afectează celulele și le scot din creștere.

Și știm că este celula T din piele, acea parte particulară a sistemului imunitar, care este cea mai afectată la pacienții cu psoriazis. Deci, celula T este foarte activă și spune celulelor pielii să crească. Unele substanțe chimice produc, de asemenea, citokine ale celulelor T, în special lucruri precum necroza tumorală alfa, interferonul gamma, care sunt mult mai prezente în cea mai scurtă aprovizionare care împarte foarte repede acele celule ale pielii.

Acum, înainte de a o părăsi, ar trebui să menționez probabil că există cel puțin o parte a pielii care este de vină și știm că pacienții au celule ale pielii care sunt psoriazis și sunt gata să crească rapid. Deci, deși există probabil unele elemente ale pielii care sunt neobișnuite la pacienții cu psoriazis, acum înțelegem, cel puțin ne gândim la aceasta ca la o problemă cu sistemul imunitar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here