Cum să micșorezi prostata în mod natural

0
5459

Mai mare de prostata sau hipertrofie benignă de extindere are loc atunci când celulele prostatei extraordinar separate, precum și creșterea, declanșând organ pentru a crește în dimensiune. Hipertrofie benignă de extindere sau BPE este, de asemenea, frecvent numit hiperplazie benigna de prostata sau HBP. O mai mare prostata poate declanșa frustrant și semne neplăcute, o mulțime de de obicei a sistemului urinar, precum și sex-legate de probleme.

Aceste probleme ar putea reduce o persoană total stilul de viață. Cu toate acestea, HBP nu este legată de cancer și, de asemenea, în general, o semnificativă de sănătate și wellness de risc. Există numeroase terapie opțiuni, inclusiv o mare varietate de remedii naturale și, de asemenea, modul de viață modificări, care pot ajuta la ameliorarea semnelor de HBP.

Solutii naturale pentru o prostata marita

Pygeum a fost, de asemenea dovedit a fi de o gamă largă de grăsimi, alcooli și steroli, cum ar fi beta-sitosterol, care au un antioxidant și, de asemenea, anti-inflamatorii rezultatul pe sistemul urogenital. Câteva studii indică faptul că a lua în între 100 și 200 mg de pygeum elimina zi cu zi sau de divizare acest drept în 2 doze de 50 mg de două ori pe zi ar putea ajuta la reducerea HBP semne.

Saw palmetto este una dintre cele mai studiate și mai populare suplimente pe bază de plante folosit pentru a trata HBP O serie de studii au conectat saw palmetto a redus HBP semne. Acest lucru este cel mai probabil deoarece împiedică producția de testosteron și, de asemenea, reduce dimensiunea de interne celulare captuseala de prostata. Cu toate acestea, alte studii nu au avut capacitatea de a stabili dacă saw palmetto supliment de utilizare a oricărui tip de efect asupra HBP semne contrast cu o pastilă de zahăr.

Zi-Shen Comprimat (ZSP) include un amestec de 3 plante, constând din China scortisoara. Formula provine din vechea medicina Chineza, datând din secolul al 13-lea. Cercetătorii au arătat că șobolanii dat Zi-Shen formulă de fapt au redus ratele de HBP. Mult mai mult studiu de cercetare este nevoie de oameni pentru a determina dacă acesta este eficient.

Unii oameni folosesc suplimente organice făcută din secară-polen de iarba pentru a trata HBP semne. Aceste problematică semne pot include a fi incapabil de a goli complet vezica urinara, precum și necesitatea de urinare de multe ori pe timp de noapte. Sub marca Cernilton, secară, iarbă-de-polen este inclus în formula de un număr de înregistrate farmaceutice, suplimente vizează relaxarea semne și simptome de HBP. În ciuda popularității sale, Cernilton nu a fost niciodată demonstrat impactul HBP simptome, în orice fel de masiv studii de cercetare clinica. Cu toate acestea, unele arată că ar putea ajuta la reducerea generală dimensiune a prostatei.

Babassu sau Orbignya speciosa este o varietate de palmier originar din Brazilia. Mai multe aboriginal Brazilian oameni și zonele face uz de uscat sau măcinat boabe de copac de-a face cu urogenital semne și, de asemenea, probleme. Ulei de babassu nuci în plus a fost demonstrat pentru a împiedica producerea de testosteron, în timp ce alte componente de nuci au substante cu proprietati anti-inflamatorii și proprietăți antioxidante.

Urzica are antioxidante similare precum și substanțe anti-inflamatoare ca pygeum și saw palmetto. Radacina de urzica este folosit ocazional în combinație cu saw palmetto. Studiu suplimentar este necesar, cu toate acestea, pentru a determina dacă acesta funcționează.

Semintele de dovleac au beta-sitosterol, o substanta similara cu a colesterolului, precum găsește în unele plante. Inițial studii de cercetare au arătat că beta-sitosterol-ar putea stimula urină circulație și, de asemenea, reduce cantitatea de pipi plecat in vezica dupa urinare. Unele studii sugerează iau 10 g de semințe de dovleac elimina de zi cu zi pentru HBP semne și simptome.

Licopenul este în mod normal un loc pigment găsit în numeroase fructe și legume. Un studiu de cercetare a descoperit că acesta poate ajuta încetini dezvoltarea HBP. Rosiile sunt cea mai bogată sursă de licopen disponibile la mai multe persoane. Cu toate acestea, un cuplu de diverse alte fructe și legume au grade inferioare din acest antioxidant. De obicei, mai roz sau roșu fructe sau legume este în umbră, cu atât este mai mare licopenul conținut web.

Mod de viață sugestii pentru a lua grijă de HBP.

Mod de viață, idei care ar putea ajuta pe cineva să aibă grijă de semne ale unei mai mari de prostata includ următoarele: a încercat să facă pipi la foarte puțin atunci când înainte de a părăsi casa pentru a preveni sistemul urinar scurgeri sau diverse alte evenimente publice, care pot fi extrem de solicitante și ciudat. Dual decalaj prin încercarea de a urina din nou câteva minute după urinare prima dată, pentru conducte de scurgere vezica atâta timp cât posibil, în timpul toaletă vede. Încercați să nu consume lichide în 2 ore înainte de culcare pentru a rămâne clar de gând să se odihnească cu o vezica plina. Încercarea de a rămâne hidratat prin consumul de alcool cel puțin 2 litri de apă pe zi.

Încercați să mențină o greutate corporala sanatoasa cât mai mult posibil. Exercitarea în mod regulat și cât mai des posibil. Încercați să nu consume prea mult la un moment dat. Încercarea de a reduce sau de a evita stresul si anxietatea, pentru a reduce nevoia de pipi. Împiedica sau a restrânge elementele care declanșează deshidratare, cum ar fi rece medicamente precum și decongestionante Face uz de absorbție a sistemului urinar tampoane sau pantaloni pentru a absorbi urina scurgeri și inferioare umiditate, și, de asemenea, disconfort. Utilizare urinar teci, care sunt prezervativ în formă precum și sănătoși de-a lungul penisului pentru a drena urina într-un mic sac legat la picior. Utilizarea uretral terapie de masaj, după urinare, de delicat apăsarea degetele în sus de la baza scrotului pentru a încerca pentru a evacua orice fel de urină lăsate în uretra și pentru a preveni orice scurgere de mai târziu.

Care sunt sursele de o extinsă de prostată?

HBP pot fi asociate cu hormonale modificări care apar cu varsta. Într-o mai mare parte din cazuri, HBP este idiopatică, ceea ce înseamnă că nu are nici un motiv cunoscut. Profesioniștii din domeniul Medical precum și oamenii de știință sunt încă încercarea de a afla exact cum și, de asemenea, de ce unii oameni e de prostată, celulele încep să împartă neobișnuit.

Dar o mulțime de cazuri de HBP impact tipi de un minim de 40 de ani, cele mai multe de obicei cei 50 de ani de vârstă și, de asemenea, mai în vârstă. Deci, cele mai multe studii sugerează că HBP este legat de hormonul ajustări, în special cele care au loc în mod natural cu varsta.

Ca baietii de varsta lor hormon de grade modifica, în special în grade de testosteron, estrogen, și, de asemenea, un produs de testosteron numit dihidrotestosteron (DHT). Câteva studii au arătat că schimbările în echilibrul acestor hormoni ar putea activa unele celulele prostatei neobișnuit să crească și, de asemenea, separat. Majoritatea barbatilor au o sansa de 50 la suta de a avea HBP până la vârsta de 60 de ani de varsta, si o sansa de 90 la suta de la vârsta de 85 de ani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here