Modalități naturale de a trata tensiunea arterială crescută

0
5483

N-am întâlnit nici o persoană care și-a asumat: “Doamne, m-as iubi cu adevărat să ia mai multe medicamente baza de prescriptie medicala!”

Aproximativ 29 la suta din adultii Americani au hipertensiune arterială, care poate avea efecte grave. Dar, în ciuda având în educație și învățare, mulți oameni nu iau medicamente recomandate.

Studiul relevă că în ceea ce privește cincizeci la sută dintre persoanele a căror hipertensiune arterială nu este obtinerea de sub control este de la oameni nu-i rămase să ia droguri. Totuși, hipertensiune arterială locuri de indivizi în mai mare pericol pentru boli de inima, și, de asemenea, am de fapt, nu a mulțumit pe nimeni care și-a asumat, “Induce boli de inima!”

Așa că, dacă aveți hipertensiune arterială, ești blocat ia droguri pentru tot restul vieții tale? Nu întotdeauna. Există modalități naturale pentru a ajuta la reducerea tensiunii arteriale, precum și potențial rămână clar de droguri.

Tensiunea 101

=Notă importantă: Dacă medicul dumneavoastră a sugerat tensiunea de droguri, ia-l. Nu merg pe droguri fără permisiunea medicului dumneavoastră.

Dacă luați medicamente pentru hipertensiune arterială sau de gând pentru a preveni problemele înainte să încep, aceste terapii naturale pentru hipertensiune arterială ar putea fi în măsură să mențină numere în control.

Atunci când medicul pune că squeezy manșeta de pe brațul tău, învață ta sistolică precum și a tensiunii arteriale diastolice. Sistolică acțiuni la stres-ți pune sângele în artere atunci când inima ta bate. Diastolică pași stresul între bătăi.

Cele mai multe din acest moment, medicul este preocupat cu ta sistolică presiune ridicată a sângelui (numărul de sus), care trebuie să fie în mod ideal sub 120. Dacă e sub 130, rămân într-o stare ridicată, dar probabil nu va avea nevoie de droguri. Dacă e mai mare de 130, ești în plin hipertensiune arterială și nevoie pentru a obține numerele de jos, potrivit American Heart Association.

Dacă tensiunea dumneavoastră arterială este în cele 120 de la 129 varietate, ea e cel mai bun pentru a face unele modificări înainte de puncte deveni mai rău. Și, de asemenea, cea mai bună metodă de a face asta este prin dieta.

Dacă doriți pentru a reduce tensiunii arteriale, primul punct s-ar putea afla prin medicul dumneavoastră este de “a pierde in greutate.” O să o greutate mai mare pot plasa la un risc mai mare de hipertensiune arteriala. Totuși, a fi excesul de greutate nu da imediat hipertensiune arterială, și, de asemenea, reducerea în greutate nu înseamnă în mod automat a scăpa de probleme.

Ca o femeie usoara mine, eu nu iubesc introducerea unui profesionist medical biroul lui și, de asemenea, audierea “pierde in greutate”, ca singura lor sfaturi medicale.

Deci, ia în considerare greutatea de a fi un mic element de hipertensiune arterială. Spre deosebire de griji cu privire la greutatea ta, se pare mult mai eficient să se concentreze pe o alimentatie sanatoasa.

“Atunci când un client este disponibil cu hipertensiune arterială, există o serie de puncte vorbim cu ei despre cât de curând posibil. Initial este doar schimbarea lor plan de dieta pentru un plus de plante pe bază de abordare”, susține Alison Clayshulte, dietetice consultant la Cambiati Programe de Wellness. “În mod ideal, ne dorim ca clienții noștri să aibă de trei ori mai numeroase legume și proteine.” Legumele sunt bogate în fibre, care este de obicei un plus, cu toate acestea Clayshulte este interesată în special de conținutul de minerale din aceste alimente sanatoase.

“Cerem clienților să se concentreze în special pe legume bogate in potasiu, ca acest mineral a demonstrat rezultate benefice pe cei cu hipertensiune arterială”, susține Clayshulte. “Cel mai mare posibil cantități de potasiu sunt descoperite în frunze de mediu-amicale (verde sfeclă, sfeclă, spanac, și bok choy), placute de cartofi, mercur ton, sfecla rosie, precum și varza de Bruxelles.”

Front runner pentru aceste minerale vitale este cu alimente naturale. Unele persoane nu pot obține suficient prin alimente.

Avea o privire la tabloul de BORD dieta

Deși fiecare persoană poate obține de la obtinerea o mulțime mai multe legume precum si verdeturi, un studiu publicat in Jurnalul de la Universitatea Americana de Cardiologie află că o detalii dieta ar putea fi incredibil de eficient în reducerea tensiunii arteriale.

Tabloul de BORD de dieta, care reprezintă Abordări Dietetice pentru a Opri hipertensiunea arteriala, se concentrează pe a consuma o mulțime de fructe și legume, în plus față de unele low-grăsime din lapte. Aceasta limitează, de asemenea, bogate în grăsimi, precum și colesterol elemente. Alimentele rafinate sunt no-go.

Într-un studiu, participanții au mâncat în conformitate cu dieta și redus de sodiu. Hipertensiune arterială și colesterol au fost amplasate pentru a fi redusă după opt săptămâni.

Acest lucru nu demonstrează că dieta DASH este singura metoda pentru scaderea tensiunii arteriale, cu toate acestea este cel mai examinat dieta, pentru moment.

Dacă aveți de fapt nevoie pentru a transforma tensiunea arterială ridicată în jurul valorii de, acest regim pare a fi una dintre cele mai sigure metode de reducere a tensiunii arteriale precum și contribuția de sănătate și beneficii de sănătate, în general.

Deși reducerea de sodiu consumul substanțială a arătat că acest studiu de cercetare, funcția de sare și a tensiunii arteriale este un pic mult mai controversată decât ai putea crede.

Reduce tensiunea

După ce a trecut prin întreaga zahăr comparativ cu sare argument, informându-vă pentru a consuma ciocolata pare destul de ciudat. Cu toate acestea, un studiu din 2010 a constatat că ciocolata neagra ajutat la reducerea tensiunii arteriale pentru persoanele hipertensive.

Deși cercetarea nu vă informa cât de mult ciocolata neagra pentru a consuma, este sigur de a pretinde că un 1 kg bar la Trader Joe ‘ este prea mult. De asemenea, dacă tu crezi că poți mânca Taco Bell precum și Covrigi, și după aceea sta un pătrat de Ghirardelli este de a rezolva tensiunea arterială, te înșeli. Mi-aș dori să fie adevărat, cu toate acestea, întuneric ciocolata delicioasa probabil doar lucrări în procente, împreună cu un plan de dieta sanatoasa.

Tensiunea este verificat pentru a ridica tensiunea arterială. Deci, tot ce se poate face pentru a reduce stresul si anxietatea, precum și să promoveze petrecere a timpului liber este fantastic pentru hipertensiune arterială.

“Practicarea mindfulness meditație și, de asemenea, respirație profundă sunt superbe instrumente pentru reducerea tensiunii arteriale,” afirmă Dr. Elizabeth Rice, certificate naturist medicale profesionale și, de asemenea, de îngrijire a sănătății profesionale medicale la Universitatea de sud-Vest a Naturopathic Medicine. “Toate aceste recomandări genera agrement răspuns, aducând organismului de luptă sau de modul de călătorie, și, de asemenea, relaxarea vaselor de sânge să scadă tensiunea arterială.”

Dacă îți petreci 10 minute meditând într-un spațiu închis sau te oferi pe cont propriu o jumătate de oră pentru a vedea un nou episod din “Drag Race” (sau confortul dumneavoastră show de TELEVIZIUNE de opțiune), de a face o activitate de relaxare, fizic nu afectează tensiunea arterială. Dacă meditația nu este pentru tine, încercați crafting, desen, analiza, masina de spalat, sau de mers pe jos cu privire la cartierul tău. Atâta timp cât te concentrezi pe un pic de timp liber în fiecare zi, aceasta va ajuta cu siguranță aduce numerele jos. Deși nu există nici feeric planta sau supliment pentru a minimiza hipertensiune arterială, există o mulțime de opțiuni naturale pentru a reduce riscul de probleme cu inima. Așa că următoarea dată când cineva te critică pentru a consuma întuneric ciocolata delicioasa pe canapea în timp ce văd “Vanderpump Reguli,” doar spunându-le ai de-a face cu inima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here