Sexul este despre dragoste.

0
7325

Demisexuality este o preferință sexuală în cazul persoanelor fizice care numai experiența sexuală, atracție turistică pentru cei care au strânse legături emoționale cu. Cu alte cuvinte, demisexual persoane numai experiență sexuală destinație după o legătură psihologică a format.Această legătură psihologică nu este neapărat sau bucurați-vă de romantism. Pentru unele demisexual persoane fizice, ar putea fi în relație, inclusiv relație platonică.

Ei nu s-ar putea bucura întotdeauna individuale-fie romantic sau platonic în niciun fel. Fac o scurtă privire “exact cum să scadă în dragoste” on-line, precum și veți găsi mii de posturi pline de orientare. Există sugestii de unde să se uite, cum să tachineze, precum și ceea ce sa poarte. Există tehnici pe cât de mesaj și, de asemenea, metode pentru a fi tentant pentru lucrurile de dragostea ta. Cu toate acestea, să fiu sincer, aceste articole nu vei ajunge nicăieri atunci când este vorba de a descoperi dragostea. Adevărul este că nu există nici un ghid la care se încadrează în dragoste. Enervant, am înțeles.

Deschis la aprobarea iubirii în propriile lor vieți

Componenta de asta se datorează faptului că se încadrează în dragoste frecvent are foarte puțin de-a face cu unul mai individuale și, de asemenea, chiar mai mult de a face, cu siguranță, cu tine. “Am yap despre radiind iubire din cadrul afară,” Nicole Ward, un licențiat relație conjugală și, de asemenea, membri ai familiei de specialitate, informează Female Zi. “Se încadrează în dragoste este tot despre a fi în legătură cu cine ești și, de asemenea, fiind blanda cu pe cont propriu.” E simplu să reușesc să-mi amintesc că dragostea pare diverse la diferite etape din viața ta, în conformitate cu Ward. Deci, ce a beneficiat în adolescent de ani nu ar putea beneficia în jur de 30 de ani-și asta e BINE.

Un lucru bun cu privire la obtinerea în contact cu pe cont propriu este că nu doar deschide-te să se bucure de încă o persoană. Se deschide aproximativ iubirea de sine, la fel de bine. Și, de asemenea, cineva care se aprobă pentru cine sunt este cineva care este deschis pentru aprobarea dragoste în propriile lor vieți, în conformitate cu Ward.O mulțime de accent poate fi [a pus] pe care doriti partenerul tău de a fi,” Ward membre. “Dar trebuie să fie, de asemenea, cere pe cont propriu ce fel de partener ai vrea să fie, deoarece aceasta va ajuta cu siguranță imaginea partenerul ideal mai clar.

” Acest lucru poate fi la fel de mare sau de mic ca-ti va place. Dacă, ca un exemplu, vă place să călătorească (sau chiar te simți în plus deschide pentru a lua o excursie), precum și dorința de partenerul tău să vină, după care urmează partener trebuie să fi cu siguranta pe cineva care are un up-to-data de cheie. Dacă sunteți o persoană care vrea să stea cu familia, după care trebuie să acorde prioritate o companie, care este, de asemenea, orientate spre familie. Ward afirmă că cel mai bun mijloc pentru a lucra câteva dintre aceste lucruri este să journal. “Aceasta vă ajută să verificați în, precum și pentru a vedea în plus, cum senzatii evolua treptat”, spune ea.

Crearea plăcerii într-un singur punct

Caută să-Lucruri pe Care le ajuta să Crească Placere. Un moment dat o mare parte din oameni greșesc în căutarea lor pentru dragoste este că ei caută un partener care poate scapa de fiecare dintre problemele lor și, de asemenea, avea grijă de ei. Dar, în conformitate cu Ward, este necesar să se identifice doar cum să te facă mulțumit inițial. “Cred că de lucruri îți place să faci pentru a cultiva fericirea în viața ta și să iubești pe cont propriu”, susține ea.

Fiind capabil de a face lucruri care te fac multumit de tine este foarte important. Se arată că nu sunteți bazându-se pe un partener pentru a face să vă mulțumiți, care poate fi un sarut de fatalitate într-o conexiune. “Vă oferă o conștientizare emoțională,” Ward membre. “Asta este o structură importantă pentru o conexiune.” Renunta Caută Împlinire În Afara De Tine Rațiunea de 2 persoane se completează una pe cealaltă? Completați gunoi, în conformitate cu Ward.

“Ai de gând să fie întregi și de a descoperi una tot mai individuale și, de asemenea, veni împreună ca o super– duo sau trio, sau quad,” afirmă ea. În căutarea pentru integritatea într-o suplimentare de persoană sugerează că ești într-o relație, la o pierdere, ceea ce nu este exact cum ai dorinta de lucruri pentru a lovi cu piciorul off. “Dacă te-am găsit fiecare dintre tine în acel individ, se va simți cu siguranță mult mai profundă decât trebuie dacă situația nu se exercita,” Ward susține. Dar ea postește să menționăm că există o diferență între senzație total și, de asemenea, senzație de la casa cu un companion.

Lucrările de terapie sexuală

Dacă într-adevăr simt confortabil, și ca acea persoană se potrivește în viața ta, e excelent”, susține ea. “Dar ai ajuns de fapt să păstreze în minte că ești o persoană completă, cu sau fără această persoană, indiferent de cât de mult te iubesc ei.” Terapia sexuală este un tip de talk-baza de tratament care se concentrează pe stimularea aspectele legate de sănătatea sexuală care poate fi lipsit. Obiectivul de sex tratament este de a face modificări care dura mult timp după terminarea terapiei. Ceea ce unii oameni ar putea să nu înțeleagă cu privire la sex tratament este faptul că acestea pot arata destul de similar cu alte tipuri de terapie; diferența este că suntem concentrându-se pe sexuală de wellness, precum și intimitate.

Multe mulțumiri pentru cele mai recente descoperiri în domeniul sănătății sexuale și wellness studiu, am înțeles acum că tratarea sex-legate de probleme cu medicamente (cum ar fi utilizarea de Viagra pentru ED) pur și simplu nu ajută majoritatea oamenilor. “Puțin albastru tableta” nu este un leac magic-toate pentru majoritatea bărbaților, și nu există nici un “pic de roz tableta” pentru femei! Există o varietate de sfaturi, tehnici și instrumente în terapie sexuală pentru a îmbunătăți viețile noastre sexuale. Aceste instrumente pot ajuta persoanele fizice să dureze mai mult, ajunge la orgasm, vrea sex mult mai mult, și, de asemenea, aprecierea sex mult mai mult.

Unele tehnici de comportament țintă (cum ar fi exercitarea de brand-noi moduri de a face dragoste, fie singur sau cu un companion), în timp ce unele metode se concentreze mai mult pe cât avem în vedere sexual (de exemplu, a face sex mult mai puțin de o ‘performanță în sport și mai mult de o plăcere de activitate). Terapie de Sex a fost în jurul pentru un timp foarte lung și continuă pentru a obține energie.

Intelegerea sex din psihice, biologice, medicamente, relațională și contextuală fațete poate ajuta într-o multitudine de moduri. Sexul în sine nu este pur și simplu doar între fiecare dintre aceste elemente; este cantitatea mai mult decât părțile sale. Dacă printre aceste elemente nu la spectacol tipic, întreaga experiență de sex va fi scăzut. Un specialist vă poate ajuta să evalueze viața ta sexuală în fiecare dintre aceste elemente. În general, când te duci la un medic, vei trece printr-o analiză riguroasă pentru a vedea ce probleme sunt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here